StartYerbaMate

YErba mate Start hier

Stel hier uw pakket samen
Stel hier uw pakket samen, bestaande uit Yerba (thee), Mate (drinkbeker) en de Bombilla (rietje). Zoals hier afgebeeld.
STEL HIER SAMEN

Wat is Yerba mate
Yerba bestaat uit gedroogde bladeren van de plant Ilex paraguariensis. Yerba mate staat erom bekend dat het energie geeft en zorgt voor een betere concentratie door het cafeïne gehalte. Yerba mate past daarnaast goed in een gezonde leefstijl. Het zit vol vitamines en mineralen. De Cbsé Energia Guarana bevat op onze website de meeste Cafeïne en is erg populair. Meer info over Yerba vind u onder de producten en in onze blog.

Mate staat voor de kalebas waaruit de thee gedronken wordt. Op deze website bieden wij de keramische kalebas aan. Yerba wordt gedronken met de traditionele bombilla (het rietje). Aan de bombilla zit een filter, hierdoor blijft de Yerba in de kalebas zitten. Yerba wordt los in een kalebas geschept, daarna wordt er heet water bij geschonken en is het klaar om te drinken. Meer info over over het klaarmaken van de Yerba mate vind u in onze blog.
Lees meer

Hoe maak ik Yerba?
Volg de eenvoudige stappen om jouw yerba mate te maken!

1

Yerba (Thee)

Als eerst vult u 2/3 van de Mate met de Yerba.

2

Mate (Kalebas)

U schudt de kalebas met uw hand over de bovenkantDaarna giet u het water in de kalebas van maximaal 70ºC.

3

Bombilla (Rietje)

Met behulp van de bombilla (het rietje) drinkt u de Yerba Mate uit de kalebas. Als uw kalebas leeg is vult u de Yerba weer aan met water en kunt u er weer uit drinken.

LEER MEER

Blog
Vind hier onze blog waarin we u altijd op de hoogte zullen houden van het laatste nieuws en plaatsen we regelmatig nieuwe artikelen.
Lees Meer 

BEKIJK HIER ALLE PRODUCTEN

Naast dat u het startpakket kunt aanschaffen is het ook mogelijk alle producten apart te bestellen.
Bekijk hier alle producten

Over ons

Start Yerba Mate is opgericht voor mensen die nog niet eerder Yerba mate hebben geprobeerd. Door middel van een Starterspakket kunt u binnen een paar tellen een pakket samenstellen waarmee u Yerba mate gelijk kunt proberen. 

Social Media

Volg ons nu