Over ons

Startyerbamate is ontstaan uit passie voor het product Yerba mate. Naast dat we Yerba mate aanbieden op deze website verkopen wij ook meerdere soorten op yerbamate.nl. We kwamen erachter dat het product nog niet bekend is in Nederland en daar willen wij nu verandering in brengen. Ons doel is om de kracht van Yerba mate over te brengen en het een stuk bekender te maken binnen Nederland.

Het onstaan van startyerbamate

In samenwerking met Yerbamate.nl zijn wij begonnen met het promoten van Yerba Mate voor beginners. StartYerbamate is opgericht in 2020 met als doel mensen kennis te laten maken met het product.

De website is opgezet voor beginners, mensen die nog nooit van het product gehoord hebben. Mede door deze website proberen we mensen te informeren over dit product en het een plaats te geven in het dagelijks leven.

Keuzestress

U kent het wel; ” keuzestress”, het is niet altijd fijn om veel keuze te hebben. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van onze topproducten die het meest geschikt zijn om te starten met het drinken van Yerba Mate.

U kunt bij ons voor een mooie prijs een pakket samenstellen, waarbij u een pak Yerba Mate kiest, een leuke kalebas en een bijpassende bombilla. Met onze hippe verpakking is het ook leuk om cadeau te doen.

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Onze webshop is zo ingericht dat het voor iedereen duidelijk is. In de winkel kiest u uw Yerba Mate, uw kalebas en een goed bijpassende bombilla.

De producten en ingredi├źnten zijn uitgebreid beschreven. In een paar eenvoudige stappen kiest u uw Starterspakket. Wij zorgen voor een vlotte bezorging, zodat u al spoedig van uw eerste Yerba Mate kunt genieten

Ik had er eerlijk gezegt nog nooit van gehoord. Maar was gelijk benieuwd toen ik de website bezocht. Hele snelle levering, binnen een dag was het bij mij geleverd! Smaakt goed en is een goede vervanger voor koffie.
Enzo