Over ons

Over ons
Hoe is startyerbamate ontstaan en waarom zijn we begonnen met het opzetten van een beginners website? 

HET ONTSTAAN VAN STARTYERBAMATE
In samenwerking met Yerbamate.nl zijn wij begonnen met het promoten van Yerba Mate voor beginners. StartYerbamate is opgericht in 2020 met als doel mensen kennis te laten maken met het product. De website is opgezet voor beginners, mensen die nog nooit van het product gehoord hebben. Mede door deze website proberen we mensen te informeren over dit product en het een plaats te geven in het dagelijks leven.

KEUZESTRESS
U kent het wel; ” keuzestress”, het is niet altijd fijn om veel keuze te hebben. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van onze topproducten die het meest geschikt zijn om te starten met het drinken van Yerba Mate. U kunt bij ons voor een mooie prijs een pakket samenstellen, waarbij u een pak Yerba Mate kiest, een leuke kalebas en een bijpassende bombilla. Met onze hippe verpakking is het ook leuk om cadeau te doen.

MAKKELIJK IN GEBRUIK
Onze webshop is zo ingericht dat het voor iedereen duidelijk is. In de winkel kiest u uw Yerba Mate, uw kalebas en een goed bijpassende bombilla. De producten en ingredi├źnten zijn uitgebreid beschreven. In een paar eenvoudige stappen kiest u uw Starterspakket. Wij zorgen voor een vlotte bezorging, zodat u al spoedig van uw eerste Yerba Mate kunt genieten